industrieel ontwerper
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Product of verpakking?
 

De grenzen tussen het gebruiksproduct en de non-food verpakking vervagen. Steeds meer functionaliteit wordt aan verpakkingen toegevoegd. Daarnaast heerst de tendens naar wegwerp-gebruiksproducten met een zeer lage kwaliteit/ prijs. Design4U verkent deze grens met nieuwe productontwerpen die in beide categorieën vallen, bijvoorbeeld:


Oud-papierdoos, product of verpakking?
En stuk voor stuk biologisch afbreekbaar!


Expertise in hernieuwbare materialen

Van huis uit zijn wij een productontwerpbureau. Vanuit deze achtergrond maken wij verpakkingsontwerpen die geoptimaliseerd zijn op het gebied van ergonomie, logistiek en functionaliteit. Daarbij wordt het gebruik van hernieuwbare en/ of biologisch afbreekbare materialen als vanzelfsprekende mogelijkheid overwogen.


Verpakken in biologisch afbreekbare materialen mogelijk?
Vooral in de non-food is al zeer veel mogelijk,
 maar het gebruik van hernieuwbaar materiaal moet wel een echte meerwaarde bieden. Om dit te bereiken beschikt het bureau over een uitgebreid netwerk van adviesbureaus, experts en producenten, allen gespecialiseerd op het gebied van eco-materialen. Het belangrijkst is echter onze eigen expertise, verworven door de jarenlange ervaring in de marketing van- en het werken met bio-materialen.


Wij ontwerpen
hernieuwbare producten
voor U!


 

 

Design4U

Design4U controlekamer-oplossingen
design4u.nl


Treeplast®


Treeplast producten uit 100% bio-based materiaal
treeplast.com


Tree-Pod

Tree-pod biobased tablet-/ laptopstandaard
tree-pod.nl


   
 
©2016 Design4U   PE Design & Engineering B.V. info[AT]eilbracht.nl